نقش آزمون های آزمایشی در تقویت مهارت‎‌های تست‌زنی و مدیریت زمان

فوت و فن تست زنی، یک مهارت است. این مهارت تنها با شرکت در آزمون های آزمایشی به دست خواهد آمد. دانش آموزان با یادگیری تکنیک و روش تست زنی می توانند تمامی مقاطع تحصیلی را با موفقیت سپری کنند. این افراد در کنکور سراسری نیز عملکرد بهتری خواهند داشت.

بسیاری از دانش آموزان به اشتباه تصور می کنند که تست زدن، هیچ قاعده و اصولی ندارد و هرکسی با دانشی که دارد، در تست زدن نیز می تواند موفق باشد. اما این تفکر کاملاً اشتباه است.

سالانه بسیاری از دانش آموزان با وجود دانش و سطح علمی بالایی که دارند، نمی توانند در کنکور، رتبه خوبی کسب کنند. زیرا این افراد، مهارت چگونه تست زدن را بلد نیستند و نمی توانند در آزمون های تستی، نتیجه مطلوبی را دریافت کنند.

نقش آزمون های آزمایشی در تقویت مهارت‌های تست‌زنی

شرکت در آزمون های آزمایشی، بهترین وسیله برای یادگیری مهارت تست زنی است. بنابراین اگر می خواهید در تست زدن حرفه ای شوید و بابت کنکور و سایر آزمون های رقابتی، هیچ نگرانی نداشته باشید، باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنید.

امروزه دیگر تنها مطالعه کردن زیاد برای کسب نتیجه مطلوب، کافی نیست. در واقع بار علمی داوطلبان تنها زمانی کار آمد خواهد بود، که فرد در تست زدن نیز  مهارت داشته باشد.

داوطلبان با شرکت در آزمون های آزمایش، چگونگی تست زدن را تمرین خواهند کرد. بدون شک یادگیری هر مهارتی به زمان نیاز دارد. داوطلبان با شرکت در آزمون های شبیه سازی، از دانش خود استفاده می کنند و به سوالات تستی پاسخ می دهند، این افراد با کمک آزمون های آزمایشی می توانند توانایی خود را در تست زدن، محک بزنند.

داوطلبان با کمک آزمون های آزمایشی، تمامی تکنیک ها و ترفند های تست زنی را یاد خواهند گرفت. این ترفند ها به آن ها کمک خواهد کرد تا در کمترین زمان ممکن به سوالات تستی، درست پاسخ دهند و از روش های کوتاه تری به پاسخ درست، دست پیدا کنند.

نقش آزمون های آزمایشی در مدیریت زمان

داوطلبان با هر بار شرکت در آزمون های آزمایشی، چگونگی مدیریت زمان را نیز تمرین خواهند کرد. زمان پاسخ گویی به سوالات دفترچه های آزمون های رقابتی محدود است بنابراین داوطلبین باید در مدت زمان محدود و مشخصی به سوالات پاسخ دهند. خیلی از داوطلبین در زمان آزمون، وقت کم می آورند و نمی توانند تمامی سوالات را بررسی کنند.

معمولاً داوطلبانی که در مدیریت زمان، ضعف دارند، سر جلسه آزمون، دچار استرس می شوند. این افراد با عجله به سوالات پاسخ می دهند و به دلیل نداشتن تمرکز کافی، سوالات را اشتباه پاسخ می دهند که همین موضوع باعث عدم موفقیت آن ها خواهد شد.

داوطلبان با یادگیری مهارت تست زنی، در زمان کمتری به سوالات تستی پاسخ خواهند داد. داوطلبان با شرکت در آزمون های شبیه سازی شده می توانند به مرور، مدیریت زمان را نیز یاد بگیرند. هر بار که سر جلسه آزمون های آزمایشی حضور پیدا کنند، با چالش مدیریت زمان روبه رو خواهند شد و پس از مدتی، راه حل کنترل زمان را یاد خواهند گرفت.

موفقیت یک شبه اتفاق نمی افتد. برای کسب موفقیت به برنامه نیاز است. آزمون های آزمایشی، بهترین برنامه درسی را در اختیار داوطلبان قرار می دهد. انواع آزمون های آزمایشی مرحله ای و جامع برای پیشرفت و موفقیت داوطلبان طراحی و اجرا می شود.

داوطلبان با استفاده برنامه درسی می توانند مباحث درسی را مرحله به مراحله یاد بگیرند و با تست زدن آن را در ذهن خود تثبیت کنند. علاوه بر این با حضور در آزمون های آزمایشی، در موقعیت شبیه سازی شده قرار خواهند گرفت. پس مهارت های تست زنی و مدیریت زمان جلسه آزمون را تقویت خواهند کرد.

تکنیک هدف گذاری

شرکت در آزمون های آزمایشی، تاثیر قابل توجه ای در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری خواهد داشت. شرکت کنندگان در آزمون های آزمایشی، در یک رقابت سالم قرار می گیرند و از نظر سطح علمی و مهارت تست زنی با یکدیگر مقایسه می شوند. همین امر منجر به ایجاد حس رقابت در آن ها خواهد شد.

شرکت کنندگان در آزمون های آزمایشی بعد از هر آزمون، کارنامه دریافت می کنند. این کارنامه به آن ها تعداد پاسخ های درست و نادرست را نشان می دهد. داوطلبان با تحلیل جزئیات کارنامه می توانند برای آزمون بعدی، هدف گذاری کنند.

تکنیک هدف گذاری به داوطلبان کمک می کند تا برای هر مبحث، تنها به سوالاتی پاسخ دهند که از صحت جواب آنها اطمینان داشته باشند. بنابراین از این طریق تعداد جواب های نادرست در کارنامه آن ها به میزان قابل توجه ای کاهش پیدا خواهد کرد.

بدون شک، تکنیک هدف گذاری به داوطلبان کمک می کند تا در آزمون بعدی، عملکرد بهتری داشته باشند و  به سوالات شک دار، پاسخ اشتباه ندهند. تحلیل پاسخ نامه و کارنامه آزمون به اندازه خود آزمون، اهمیت دارد. بنابراین داوطلبانی که از اهمیت این موضوع غافل می شوند، نمی توانند در آزمون ها، پیشرفتی داشته باشند.

آشنایی با ترفند بازگشت

یکسری تکنیک ها و ترفند های دیگری نیز وجود دارند که دانش آموزان تنها از طریق آزمون های آزمایشی با این تکنیک ها، آشنا خواهند شد. تکنیک ها و استراتژی های خاص آزمون های رقابتی همانند نقشه و راهنمای آزمون است. دانش آموز از این طریق می تواند نسبت به سایر رقیبان خود، عملکرد بهتری در آزمون ها داشته باشد.

دانش آموزان می توانند یکسری سوالات را که نیاز به زمان بیشتری برای پاسخ دارند، با گذاشتن ستاره و علامتی در دفترچه، آن سوال را حفظ کنند. بعد از پاسخ دهی به بقیه سوالات، مجدداً از تکنیک بازرگشت استفاده کرده و با صرف زمان بیشتر به آن سوال پاسخ دهند.

یادگیری این تکنیک ها و ترفند ها، اعتماد بنفس داوطلبان را افزایش خواهد داد. داوطلبان با مشاهده پیشرفت خود در آزمون های آزمایشی، به خوبی متوجه تاثیر این آزمون ها خواهند شد. این افراد معمولاً در آزمون های رقابتی دچار استرس و اضطراب نخواهند شد و با تمرکز و آرامش به تمامی سوالات پاسخ خواهند داد.

آزمون های آزمایشی، انگیزه و هدف دانش آموزان را برای درس خواندن نیز افزایش می دهد. معمولاً این دانش آموزان برای کسب نتیجه بهتر در آزمون های آزمایشی، تلاش خود را افزایش می دهند و با انگیزه بیشتری برای موفقیت تلاش می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *